divendres, 6 de maig del 2011

CONVERSA AMB UN JOVE, al feisbuc

Missatge que he rebut en el meu feisbuc.

JON, 04 maig a les 18:36 Notifica

Com m'has dit, et vaig enviar el misatge... per fer-ho as de anar a les "bafarades" que hi han adal.. o inclus més facil. tu envio...
____________________________
Barraques + Fires, o Palau de Congresos

Bones Sr.Carles Pàramo,

M'ha arrivat.... que si surts escoliit... vols construïr un palau de congresos en el Camping Baia, asobre subencionat per la Generalitat...Molt bé aquesta part.... tot seguit la part de on es construeix... es en el Camping Baïa si? aquí es la part que no m'agrada... ni ami ni a ningu... demoment crec que poca gent ho sap... aixó porta les consecuencies de treure fires.... i aixó a ningu li agrada ;-) ... No ho facis... i si vols guañar "NET" Diga-ho avans de les eleccions ;-)


El Carles Pàramo Ponsetí 06 maig a les 10:04
Aquesta informació, Jon, és intencionadament falsa.
Sí que l'anterior pla urbanístic preveia la construcció d'un Palau de fires capaç de generar llocs de treball, directes i indirectes, allà on tu dius, però ho han canviat i ara ja no és possible.
Nosaltres mantindrem les barraques i les fires i les millorarem. Per que no em truques i t'explico les alternatives?.
En tot cas, en contra dels que puguin dir els tòpic, sempre he jugat NET i mai he enganyat ningú i, a pesar de que ens coneixem poc, entenc que ets una persona responsable i intel•ligent, et demano no et deixis manipular i el millor que pots fer és, quan et diuen alguna cosa "rara", preguntar, com ara has fet. ET DONO LES GRÀCIES.

El Carles Pàramo Ponsetí 06 maig a les 10:11
En la planificació de CiU al càmping Bahia s'hi preveia la construcció d'habitatges ppoo i un gran hotel amb palau de congressos i fires, com un que hi ha a Sitges. Per a crear llocs de treball i oferir habitatge a la fent jove i gran.
Però el tema de les fires no quedava oblidat ni hi queda ara mateix.
L'allternativa de CiU era, i encara pot ser, el que hem anomenat el Pulmó Verd, darrera la Ciutadella, entre el camí de les Arenens (mossos) i la riera de la Trencada, un gran espai de milers de metres quadrats on ubicar-hi l'espai de fires, i un gran aparcament. Tot envoltat d'un parc-bosc. Aquest espai queda més proper al casc de la vila, no te veins que es puguin quexar dels sorolls i està molt més ben comunicat.
Avui amb la crisi, t'asseguro que barraques i fires s'estaran molts anys allà on ara s'han fet.
Jon, ets jove però saps que per anar de barraques i de fires cal tenir diners i la gent honrada només els guanya treballant.
Als que et vulguin vendre la moto de la festa pregunta'ls que han fet per a crear llocs de treball?.

El Carles Pàramo Ponsetí 06 maig a les 10:14
Jon, el que et deia, truca'm i en parlarem de tot una mica, fes colla amb companys i amics i passarem una estona divertida.
Per cert, el dijous 12 a les 20h al teatre tindrem al President Pujol fent una taula rodona amb els joves de Roses. M'agradaria molt que vinguéssis, t'asseguro que us agradarà.