dilluns, 18 d’abril del 2011

PER A CiU, MILLOR EQUIP QUE NO PAS LLISTA


Diuen que les coses quan més costen més s’estimen i és cert. Mai ens havia costat tant aconseguir tancar la llista de CiU i pot ser per això que la nova etapa que ara comença es converteixen en un repte que m’esperona fortament.


Amb il•lusió i molt positivament per a CiU però pensant en Roses, sempre en Roses, hem de convertir el que molts entenen com a una simple llista de noms, en un equip de persones que, cohesionades al voltant de tres sentiments irrenunciables, l’honestedat total, la lleialtat entre el companys i l’esforç i el treball generós al servei del poble, de cada un, personalment i plegades en equip, ens presentem davant el poble de Roses per a guanyar-nos la seva confiança.

És compromís meu fer que els companys, amigues i amics, que fa temps compatim ideals, Montse, Marc, Josep Maria, Ferdy, Paquito i Pere i els que ara s’incorporen, Sílvia, Sílvia, Anna i Ambrosio, es sumin al millor projecte que plegats hem de defensar, cal aconseguir un model de creixement que porti a Roses pel camí de la qualitat, física i moral.

Seguint aquestes persones, fins a vint-i-tres, estan les que ens donen força més directament, dins la candidatura de CiU però encara n'hi ha moltes més, passen dels dos centenars les que ens recolzen des de la militància i encara n'hi ha més, superant els dos milers, les que elecció rere elecció, ens fan confiança. A tots ells em dec personalment i tots ells ens hi debem tot l’equip.

Des d’aquest bloc personal, els dono la benvinguda i a tots ells m’ofereixo amb sinceritat per que, plegats, junts dirien els obamistes, se’ns vegi com una esperança de futur.

Som l’alternativa positiva front a altres opcions o experiències que per molt respectables que siguin, no deixen de significar la pervivència d’un model de creixement absolutament caduc, el model que segeueixen és el que ens ha portat a la crisi actual. Paradoxalment, avui a Catalunya i a Roses CiU ocupa el lloc del progressisme real anteposat a una alternativa conservadora que ratlla la reacció. Treballem per mantenir un entorn sostenible i viure en una societat cohesionada i això per que no volem una societat de ciutadans “clients”. Defensem els valors de la república i per això treballam per un Roses que visqui en llibertat, igualtat i fraternitat.

En aquest camí, CiU de Roses, la gent de Convergència i d’Unió, fan confiança a totes aquestes persones

Montse Mindan, Sílvia Ripoll, Marc Danés i Josep Maria Masblanch, fins el el 5, Silvia Useros, Juan M., Ferdy, Fernandez, Anna Jorquera, Ambrosio Martínez i Paquito Sastre, fins el 10. Segueixen els amics Pere Juanola, Montse Sanjaime, Mª Àngels Urgell, Mònica Marco, Santi Buscató, Carles Feliu, Montse Murillo, Bouchra Cheri, Bouchdadi, Cus Sànchez, Quimet Prats, Vicente Blanes fins el vint-i-ú. Els molt estimats Mª Antonia Caballero i Pitu Godo que tanquen una llista que continuant la tradició es converteix en el nou equip de persones que les direccions de CDC i de UDC em confien per a liderar i per a guanyar de nou unes eleccions. Les eleccions del 22 de maig, pensant en el dia després, en el demà i els quatre anys que han de seguir.

A tots els que això llegiu gràcies per la vostra deferència i a tots els companys i companyes, vells i nous, gràcies per la vostra generositat.

Anem fent camí, anem fent història per que volem + per Roses.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si senyor!!!! Moltes felicitats des de MADRIZ... Quina colla més canyera que heu format. Estic convençut que amb aquest equip de persones, ROSES tornarà a ser ROSES. Molta sort i Felicitats!!!
Carles